Vodafone

Kyiv / 2018

We were faced with the task of projecting a business hub for VODAFONE. The customers wanted to create an office for VIP clients, with a personal manager for each visitor. It was also necessary to add several workrooms for employees and meeting rooms.

  • status: completed
  • Designers: Nataliia Syrota
  • Year: 2018
  • Area: 350 m²

We paid special attention to the reception area, which is the focal point of the design and the slatted ceiling only supports this. The lighting system above the reception was completely designed and made according to our individual drawings. A separate area is a place for the presentation of equipment. 3D gypsum panels are used as the central element of this zone, which represent the dynamic effect and constant movement. We used 3D wooden panels, which provide comfort and excellent sound absorption properties. The entire project is designed according to the technical and stylistic requirements of the VODAFONE company.

Vodafone

Sotheby’s

Kyiv / 2021